0892 29 97 72 0886 75 05 59info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Скъпи приятели и колеги,

Асоциацията на физиотерапевтите в България с огромна радост Ви кани да станете част от предстоящия VIII Национален конгрес на Асоциацията на физиотерапевтите в България: „Интердисциплинарен подход и съвременни тенденции в практиката“.  Избраните дати за провеждане са 13 и 14 ноември 2020 година, а мястото – Hotel Expo Best Western Sofia.

По време на форума ще бъдат обсъдени както съвременните тенденции в практиката от национален и световен мащаб, така и бъдещото развитие на професията в България. Научната програма и този път ще даде възможност за обмяна на информация и новости в областта на кинезитерапията и рехабилитацията – национален опит и световни постижения.

Вярваме, че присъствието на всеки колега е чудесна възможност за обогатяване на професионалните ни знания и култура. Както по време на лекциите, така и чрез социалните събития в програмата ще можем да споделим най-интересното, полезното и актуалното от практиката ни, да създадем нови контакти и да заздравим старите.

Заповядайте в Hotel Expo Best Western Sofia, където иновативните методи ще се запознаят с опита на доказани и утвърдени специалисти. Нека през 2020 година заедно да обсъдим реализацията на идеи за едно прогресивно и дългогодишно развитие!

Очакваме Ви!

С уважение,

Доц. Любомира Саздова

Председател на Организационния и научен комитет

Съпредседател на Асоциация на физиотерапевтите в България

Борислав Чонгов

Главен секретар на Асоциацията на Физиотерапевтите

Христо Христов

Съпредседател на Асоциация на физиотерапевтите в България