0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Уважаеми колеги,

На всеки 4 години Европейския регион на Световна Физиотерапия организира конференция която е посветена на образованието и неговото въздействие върху професията.

Тази година можете да бъдете част от това събитие без да влагате много средства. Ако сте преподавател, не пропускайте тази възможност ! Бъдете част от нашето образователно общество.

Вие сте преподавател? Мениджър? Физиотерапевт който смята, че е важно да се обсъждат различни теми отвъд стените на лечебното заведение? Присъединете се към нас на точно такава среща…

За първи път в историята, Конгресът на Европейски регион ще се проведе в напълно онлайн формат, което ще предостави на физиотерапевтичната общност възможността за обмяна на образование и научни новини.

Онлайн платформата ще бъде пусната на 11-ти Септември 2020. В нея ще се съдържа същата информация както тази за присъстващите на място и също така ще бъдете акредитирани за участието си.

След  началото на 11-ти септември, всички презентации ще бъдат налични за разглеждане през онлайн платформата, която ще е видима за регистрираните участници до 31-ви Януари 2021.

Сесия с въпроси и отговори: Ще имате възможност да зададете въпроси към  презентиращите (от 11-ти до 18-ти Септември)и да следите сесиите с въпроси и отговори на основните говорители и основите симпозиуми на платформата от 28 Септември напред.

На този конгрес за първи път ще бъдат представени проучвания свързани с Физиотерапия при COVID-19 заедно с 43 презентации.

 

Ние се събираме и вие можете да бъдете част от това ! Без разходи за пътуване, без усложнения.

Ще обсъждаме важните теми за:

Раздел  1: Разнообразие, Обхват  и Обучение

Раздел  2: Практика на образование.

Раздел  3: Наука във Физиотерапията.

Раздел 4: COVID-19

Основни говорители на разделите ще са:

 • Раздел 1: Саймън Шнетзер, експерт на тема поколение Z, разбиране между различните поколения.
 • Раздел 2: Гейл М. Дженсън, Декан, Училище за аспиранти, колеж за професионални науки и Училище за Фармация и Здравни Професии, Университет Крейтън.
 • Раздел 3: Дебора Фалла, Председател на катедра Рехабилитационни науки и Физиотерапия в Университета в Бирмингам, ОК. Директор на центъра за прецизна рехабилитация при спинална болка.
 • Раздел 4: Ханс Клуге, Директор на СЗО Европа.

Ето какво може да предложи нашата първа онлайн конференция:

 • Достъп до онлайн програма от 11-ти Септември.
 • Достъп до онлайн платформата до 31 Януари 2021.
 • Достъп до всички сесии и презентационни записи. Направете вашият собствен график и присъствайте на сесиите когато на вас ви е удобно, от каквото устройство имате налично в момента.
 • Дайте обратна връзка. Изпратете въпросите си директно към презентиращите за да споделите различни гледни точки.
 • Присъединете се към дискусията. Присъствайте на сесиите с въпроси и отговори от основните говорители и основните симпозиуми.
 • Получете достъп до всички е-постерни презентации.
 • Получете сертификат за присъствие.

Посетете Уебсайта и се регистрирайте за участие !

http://europeanregioncongress.physio/

Цялата програма можете да откриете тук: https://kuleuvencongres.be/er-wcpt2020/programme