0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Скъпи приятели и колеги,

Асоциацията на физиотерапевтите в България има удоволствието да Ви съобщи, че отложеният VIII Национален конгрес „Интердисциплинарен подход и съвременни тенденции в практиката“. ще се проведе в периода 11 – 12 септември 2021 г. в Парк хотел Витоша.

Тази година е специална, защото Асоциацията празнува своя 30 годишен юбилей, който ще отбележим заедно на 11 септември, както и световният ден на физиотерапията –
8 септември.

По време на форума ще бъдат обсъдени, както съвременните тенденции в практиката от национален и световен мащаб, така и бъдещото развитие на професията в България. Научната програма и този път ще даде възможност за обмяна на информация и новости в областта на кинезитерапията и рехабилитацията – национален опит и световни постижения.

Вярваме, че присъствието на всеки колега е чудесна възможност за обогатяване на професионалните ни знания и култура. Както по време на лекциите, така и чрез социалните събития в програмата ще можем да споделим най-интересното, полезното и актуалното от практиката ни, да създадем нови контакти и да заздравим старите.

Заповядайте в Парк хотел Витоша, където иновативните методи ще се запознаят с опита на доказани и утвърдени специалисти.

Очакваме Ви!

С уважение,
Доц. Любомира Саздова
Председател на Организационния и научен комитет
Съпредседател на Асоциация на физиотерапевтите в България

Христо Христов
Съпредседател на Асоциация на физиотерапевтите в България

Борислав Чонгов
Главен секретар на Асоциация на физиотерапевтите в България