0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Асоциацията на физиотерапевтите в България (АФБ) и Българска Организация по Спортна Кинезитерапия (БОСФТ) ще вземат участие в физиотерапевтичното подпомагане на състезателите в Световно първенство по художествена гимнастика (12-18 септември 2022), зала Арена Армеец и тренировките в зала София.

Основната идея на Българска федерация по художествена гимнастика, е Световното първенство през септември да премине под знака на богатото ни фолклорно наследство, символиката в шевиците, изобразена върху носиите, килимите, покривките, всички символи, свързани с нашата история, традициите и обичаите.

Осигуряването ще се осъществява на смени – по един или двама физиотерапевти на специално оборудвано за целта място. С оглед оптимизиране на работата и предварително планиране на ангажиментите ще бъде изготвен предварителен график по дни и часове.

За осигуряване дейността на физиотерапевтите в планираните събития ще бъде осигурена:

  1. Високотехнологична физиотерапевтична апаратура на Hiperice и Compex от Алнед медикал.
  2. Перскиндол от Кенди фарма
  3. Кинезиологичен и атлетик тейп от Thera-band и Cramer.

Приоритет при кандидатстването за доброволци физиотерапевти е владеенето на една или комбинация от техники: кинезиологичен и/или атлетик тейп техники; IASTM (Ергон) техники; спортна физиотерапия; мекотъканни мобилизации; PNF; спортен масаж.

Могат да се включат и студенти, които изучават кинезитерапия или рехабилитация.

Всички желаещи да се включат, моля да използват формата за регистрация отдолу.

В случай на затруднения при попълване на онлайн регистрационната форма, моля свържете се с нас на тел. 0888608654.

Целта на участието е популяризиране дейността и квалификационните умения на физиотерапевтите след широката общественост. 

Вашето участие е важно за издигане имиджа и авторитета на нашата професия!

Краен срок за кандидатстване: 1 септември 2022 година.

Регистрацията ще затвори на 26 март 23:59 часа. Данните попълнени в тази регистрационна форма ще бъдат използвани единствено за целите на това спортно събитие.