0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Призив на ръководството на АФБ към своите членове и колеги във връзка с епидемиологичната обстановка и обявеното извънредно положение в страната, ръководството на АФБ призовава всички свои членове и колегите, които упражняват професията, да проявят отговорност към себе си и околните!

Нека всички ние се мобилизираме, за да забавим разпространението на вируса, като строго спазваме препоръките за хигиена и превенция. Нека се обединим около общата цел и с действията си се ангажираме да защитим най-уязвимата част от населението, близките, хората около нас. В условията на извънредно положение и криза не трябва да забравяме, че в основата на нашата професия стои хуманността и помощта към другите.

Затова апелираме към всеки един от Вас да помага на хората, които имат нужда или са в риск, разбира се, при спазване на всички мерки за безопасност! 

Нека се обединим в общата си отговорност и изразим солидарност, дълбока благодарност и признателност към всички медицински специалисти, които са на първа линия в борбата с коронавирус и поемат най-големия риск!

Ръководството на АФБ Благодари предварително и на своите членове за оказаното съдействие!