0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Wizz Air Софийски Маратон 2021 година

Асоциацията на физиотерапевтите в България (АФБ) ще вземе участие в най-престижното лекоатлетическо състезание за 2021 година в календара на Република България.

На АФБ е поверено възстановяването на състезателите в деня на състезанието 10 октомври 2021 година. На старт-финала, който ще бъде на площад Батенберг (пред Националната Художествена галерия) ще има шатри с кушетки, където ще помагаме на състезателите, които имат нужда от физиотерапия.

https://www.marathonsofia.com/

Формата за участие в предстоящите събития е приложена в сайта на АФБ. При желание за участие, моля попълнете и изпратете.

В случай на затруднения при попълване на онлайн регистрационната форма, моля свържете се с нас на тел. 0888608654 същата може да бъде попълнена и в Word  формат и изпратена чрез Viber или WhatsApp на посочения мобилен номер или на west.bgapt@gmail.com

Регистрационната форма можете да свалите от ТУК, а онлайн регистрационната форма ще откриете накрая на това съобщение.

Срок за подаване на регистрационните форми – 27 септември 2021 година.

За осигуряване дейността на физиотерапевтите в планираните събития ще бъдат осигурени тейпове, мазила/унгвренти и др., както и облекло за доброволците.

С предимство ще бъдат колегите:

  1. Редовни членове на АФБ и платен членски внос за 2021 година.
  2. Работили или желаещи да работят в областта на спортната физиотерапия.
  3. Приоритет при кандидатстването за доброволци физиотерапевти е владеенето на една или комбинация от техники: кинезиологичен и/или атлетик тейп техники; IASTM (Ергон) техники; спортна физиотерапия; мануално-мобилизационни техники; PNF; спортен масаж.

При желание за участие от страна на студенти, те ще бъдат включени в екип с дипломиран физиотерапевт.

Целта на участието е популяризиране дейността и квалификационните умения на физиотерапевтите след широката общественост.

Вашето участие е важно за издигане имиджа и авторитета на нашата професия!