0892 29 97 72 0888 60 86 54info@bgapt.org ; info.bgapt@gmail.com

Скъпи приятели и колеги,

Асоциацията на физиотерапевтите в България има удоволствието да Ви покани, на Първи Конгрес по спортна физиотерапия с международно участие, който ще се проведе в Парк хотел Москва на 09 и 10 септември 2022 г.

Организатор на Конгреса: Българска организация по спортна физиотерапия С партньорството на: Българската ортопедична и травматологична асоциация (БОТА); Асоциация на физиотерапевтите в България (АФБ); Националната Спортна Академия “Васил Левски” (НСА); Специализирана болница за активно лечение по ортопедия, травматология и спортна медицина „Проф. д-р Димитър Шойлев”; Многопрофилна болница за активно лечение “Св. София”

Конгресът е насочен към обмен на съвременни професионални знания и умения, и стимулиране на екипното взаимодействие между специалисти от всички области, свързани с профилактиката и възстановяването след консервативно и хирургично лечение, с психическото и физическото здраве в направленията високо спортно майсторство и рекреация, тренировъчния и състезателния процеси – кинезитерапевти, травматолози, ортопеди, физиолози, биохимици, психолози, треньори и други.

 

Повече информация можете да откриете в страницата на събитието ТУК

Очакваме ви!